Sinulle kertoa toivoisin

Runoilija aasinsilta

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 20.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Vain kuolleet kalat uivat myötävirtaan."

Pohdiskeleva persoona, toisinaan epätoivon kuilussa, lahjakas tyhjännauraja, Taivaan Iskän aarre.
 

Väität ettei kukaan välitä

kun yksin yksiössäsi

Minä välitän paljonkin

Mutta sinä et näe etkä välitä

mitä minä –

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot