Piilotettu aarre

Runoilija aasinsilta

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 20.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Vain kuolleet kalat uivat myötävirtaan."

Pohdiskeleva persoona, toisinaan epätoivon kuilussa, lahjakas tyhjännauraja, Taivaan Iskän aarre.
 

En ole ehkä kaunein helmi meressä,

tai sitten olen vielä piilossa simpukan sisällä.

Kutsuisitko sinä minut jo ulos?

Selite: 
Naiseuden kamaluus ja ihanuus.
Kategoria: 
 

Kommentit

Jokaisessa on kaunista, itsetunto auttaa

 

Käyttäjän kaikki runot