Ystävyyttä

Runoilija Merja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen tällainen sopivasti sekava nuoriso-ohjus ja yhteisöpedagogi. Haapavedellä syntynyt ja kasvanut, mutta mutkien kautta Oulunsaloon eksynyt. Olen tälläinen sosiiaalinen kärpänen. Prsss....
 

Millainen ystävä olisit?

Jos tarvitsisin apua,
tulisitko avukseni?
Jos olisin hätääntynyt,
Rauhoittaisitko minua?
Jos olisin sairaalassa,
kävisitkö minua katsomassa?
Jos itkisin,
itkisitkö kanssani?
Jos nauraisin,
nauraisitko kanssani?
Jos olisin surullinen,
lohduttaisitko minua?
Jos kaipaisin seuraa,
olisitko luonani?
Jos näkisit minut viimeisen kerran,
mitä minulle sanoisit?

Minä auttaisin sinua,
hätäilisin kanssasi,
sairastaisin luonasi,
itkisin puolestasi,
nauraisin naurustasi,
jakaisin surun kanssasi,
olisin seuranasi.
Kuiskaisin sinulle: rakastan sinua!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Minä ainakin olen ystäväsi! Minä rakastan ja välitän sinusta!

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
Merja Elämäni 29.3.2007 3 Runo
Merja Ystävyyttä 30.3.2007 1 Runo
Merja Älyllinen tasavertaisuus 29.3.2007 1 Runo
Merja Sinun tekosi 30.10.2007 1 Runo
Merja Osa 30.10.2007 0 Runo
Merja Taivas ja sinä 2.10.2009 0 Runo
Merja Nimetön 23.3.2007 0 Runo
Merja Historia 7.10.2007 0 Runo
Merja Suuttumus 30.10.2007 0 Runo
Merja Sinä 7.10.2007 0 Runo