Sinulle

Runoilija mnice

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 30.6.2004
Viimeksi paikalla: 2.9.2016 14:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

mustat pilvet karkaavat taivaalla
muistot tunteista sydäntäsi kaipaavat
hiljainen yö edessäni istun ja mietin
minne voisin katsoa ilman että en sinua näkisi
kuvaasi kaukaista kauneinta
tuijotan ja hiljaa silmäni suljen
päätän
saa sydän ohjata kun pimeässä kuljen

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno kohta erityisesti tuo "minne voisin katsoa ilman että en sinua näkisi".
Hyvä tää on muutenkin.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
mnice Ikuisesti 30.6.2004 3 Runo
mnice Tunteet-on. 20.5.2006 2 Runo
mnice Valheita 29.9.2004 2 Runo
mnice Käsken 3.3.2006 1 Runo
mnice fck 17.3.2007 1 Runo
mnice Peli 5.7.2004 1 Runo
mnice Sinulle 30.6.2004 1 Runo
mnice Minä. 30.10.2004 1 Runo
mnice Pelkuri 10.7.2004 1 Runo