Ryömien

Runoilija Alakulo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Niin se vain on.
 

Haluaisin kadota nyt jälkiä jättämättä,
olla kuin en olisi koskaan elänytkään,
antaa tavarani niille jotka oikeasti niitä tarvitsevat,
pyyhkiä itseni pois tästä maailmasta.

Välillä on vain niin turhautunut olo,
kaikki askareeni ja liikkeeni tuntuvat turhilta,
en ymmärrä mihin tämä maailma tarvitsee minua,
en ymmärrä mitä olemassaoloni täällä auttaa.

Silti kuitenkin ryömin täällä aamusta iltaan,
ei ole rohkeutta kadota jättämättä jälkiä,
ei ole kai tarpeeksi tahtoakaan,
ei ole kai tarkoituskaan,
ei ainakaan nyt.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä runo kuvastaa niin hyvin elämääni että ihan säikähdin :o

Joskus on minullakin ollut tällainen olo. Eikä sitä vieläkään ymmärrä minkään tarkoitusta. Surullisen mielen tuottaa tämä runo, kun kuitenkin sitä haluaisi jokaisen nauttivan elämästä ja löytävän siihen mielekkään sisällön.

Et voi lähteä pois!
Hyvin kuvaat tunteitasi.

Pidin tästä
hyvin kirjoitettu.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
Alakulo Muutos 15.4.2006 0 Runo
Alakulo Ryömien 22.8.2005 4 Runo
Alakulo Suru 19.7.2009 4 Runo
Alakulo Polku 11.4.2006 0 Runo
Alakulo Maksu 10.9.2006 0 Runo
Alakulo Haaste 21.5.2006 1 Runo
Alakulo Tyhjyys 13.1.2009 0 Runo
Alakulo Myrkky 16.10.2005 1 Runo
Alakulo Kuollut 15.4.2006 6 Runo
Alakulo Valmis 1.5.2006 0 Runo