Muutos

Runoilija Alakulo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Niin se vain on.
 

Maisema on muuttunut,
en pysty tunnistamaan sitä,
ei ole enää samoja puita,
ei samoja taloja ikkunani takana.
Talot kasvaneet suuremmiksi,
raivanneet historian tullessaan.

Kaikki on ulkoisesti erilaista,
ihmiset vanhentuneet huomaamatta,
sivistyneesti puhuvat politiikasta,
kaikki ymmärtävinään.
Väkisin mukana siinä muutoksessa,
näytellen kerjäten hyväksyntää.

Taivas on silti samanvärinen,
yhtä sininen kuin ennenkin,
antaen yhä valoa tälle maailmalle.
Kaikki muutos sen varassa,
sen sammuttua,
kaikki on mustaa,
mikään ei ole muuttunut.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
Alakulo Muutos 15.4.2006 0 Runo
Alakulo Ryömien 22.8.2005 4 Runo
Alakulo Suru 19.7.2009 4 Runo
Alakulo Polku 11.4.2006 0 Runo
Alakulo Maksu 10.9.2006 0 Runo
Alakulo Haaste 21.5.2006 1 Runo
Alakulo Tyhjyys 13.1.2009 0 Runo
Alakulo Myrkky 16.10.2005 1 Runo
Alakulo Kuollut 15.4.2006 6 Runo
Alakulo Valmis 1.5.2006 0 Runo