Nimetön 46

Runoilija Cujon

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.6.2004
Viimeksi paikalla: 14.3.2023 13:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
11.9.1989

 
Tämä lähes sukupuuttoon kuollut tyyneys
Myrskyn keskellä

Valheellisen levollinen hiljaisuus
Unen rajamailla ja silti liiankin hereillä

Kivulias painottomuus
Valppaustilani haihtuessa
Ja muurieni valuessa kuin sumu sormieni välistä

Enkä voi estää sitä
Kuinka kaikki mitä pelkään eniten elämässä
Ahtautuu päästäni sisään yhdellä kertaa

Juuri tässä
oletus

Kommentit

Tunnistettavissa tunne... kuvaus joka pysäyttää. Hieno runosi.
Tuskan kuvauksen taituruutta kuin ympäristö kaikki muu olisi turtaa,
tuo viimeinen lause on järkyttävän voimakas,
Kiitos mahtava runo.
 

Käyttäjän kaikki runot