Se huutaa:

Runoilija Cujon

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.6.2004
Viimeksi paikalla: 14.3.2023 13:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
11.9.1989

 
pakene

mutta minä en

Tahdon vain juosta sitä kohti
kunnes mätänen

Sahaan jalkojani
en kai tarpeeksi tosissani
koska ne eivät pysähdy

Ja kiusaus pyörii
kuin itsetuhoinen jojo käsissäni
 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot