Lähempänä sinua

Runoilija Cujon

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.6.2004
Viimeksi paikalla: 14.3.2023 13:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
11.9.1989

 
Rakkaani,
olet minun järkeni valo
kivun sokaisemien ajatusten keskellä

Vaikka olenkin alati luhistuva
kuin integroitumaton korttitalo

sinä yhä jaksat pysyä vierellä

Ja joskus
tunnen sinun koskevan silloinkin
kun ihoni on lakannut elämästä

Silti näiden hauraiden seinien sisällä
minun ruumiini vääntyy lähtemään
kun en ymmärrä olevani perillä

Pitelethän päätäni rakkaani,
ehkä herään vielä
Selite: 
J:lle
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot