Jälkijunassa

Runoilija Cujon

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.6.2004
Viimeksi paikalla: 14.3.2023 13:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
11.9.1989

 
Paha olo jälkijunassa
ei tainnut pahemmin katsoa kalenteria

Mutta tänään se muisti tulla
kuin vuoristoradan pudotus
ja oksennus pois noustaessa

Se liiankin tuttu itseinho,
ruumis vihaa tihkuvassa vapinatilassa

joku tuli vielä
ja pahoinpiteli
kun en avannut suutani
tai liioin lakannut huutamasta
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot