Broken record syndrome

Runoilija Cujon

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.6.2004
Viimeksi paikalla: 14.3.2023 13:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
11.9.1989

 
Tahtoisin jäädä tähän
avautua sinulle enemmän
kuin ruumis patologin pöydällä

vaikutuksesi minussa
kuin rikkinäisellä levyllä
jonka reunoja vasten repeän
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Huokaus kuinka vahva teksti. Hienoa runoutta.
 

Käyttäjän kaikki runot