Tunteista kaunein

Runoilija Kaunismieli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaiken pahuudenkin keskellä - kaunis on maailma.
 

Rakasta minua silloin,
kun vielä päivä kirkkaana loistaa,
kun elon polulle kukkaset kedon
joka päivä kauneuttaan suo.

Rakasta minua silloin,
kun jo painuvi päivä iltaan
ja auringon kultasäteet
vaihtuu hopeakuutamoon.

Rakkaus – onnen kultaa.
Rakkaus – kaiken antaa.
Rakkaus – tunteista kaunein.
Niin saa nyt toivomaan:

Rakasta minua silloin,
kun jo painuvi päivä iltaan
ja auringon kultasäteet
vaihtuu hopeakuutamoon.

Selite: 
Keuhkokuumeessa, ensimmäinen oma sanoitus - runo yleensäkin - melkein 14 vuotta sitten.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot