Rakastan Sinua aina

Runoilija Kaunismieli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaiken pahuudenkin keskellä - kaunis on maailma.
 

Kauan sinua odottaa sain,
kauan etsiä vain.
Viimeinkin kohtasin rakkauden,
jota odotin sydämessäin.

Kauan sinusta haaveilla sain,
kauan kulkea vain.
Kauneimman tunteeni lahjoitin
iäks sinulle rakkahimpain.

Rakastan sinua aina,
luonas oon onnellinen.
Rintaas vasten pääni kun painan,
turvan saan sinulta ikuisen.

Rakastan sinua aina,
silloinkin, jos yksin jään.
Vaikka rakkautes oisi vain lainaa,
onnen tuot sä mun elämään.

Turhaan oottanut en onneain,
haaveet todeksi sain.
Elämänmaljan kun pohjaan join,
kanssas onnea, iloa koin.

Turhaan kulkenut en haaveillen,
nyt olla saan onnellinen.
Vaikka murheita ollut on matkallain,
olet iäti mun rakkaimpain.

Rakastan sinua aina,
luonas oon onnellinen.
Rintaas vasten pääni kun painan,
turvan saan sinulta ikuisen.

Rakastan sinua aina,
silloinkin, jos yksin jään.
Vaikka rakkautes oisi vain lainaa,
olet iäti mun rakkaimpain.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot