Hei, älä pelkää

Runoilija Kaunismieli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaiken pahuudenkin keskellä - kaunis on maailma.
 

Hei älä pelkää, ota kädestä kii,
- me sinuun luotetaan
ja matkaa turvataan.

Hei älä pelkää, ota kädestä kii
yhdessä matkataan
- maan ääriin yhä uudestaan.

Mua pelotti ja pelottaa yhä vieläkin.
En vain tiedä miksi näin tapahtuu.
Kohtaaminen kanssa ihmisten
se on niin vaikeaa;
tuntuu pieneltä ja ihan ahdistaa.

On vaikeaa olla minä tässä ja nyt.
Yhtä vaikeaa, kun sinäkin olet nyt.
Pelottaa, kun kerron, mikä keljuttaa
- tai kun ilonkyynel silmään herahtaa.

Hei älä pelkää, ota kädestä kii,
- me sinuun luotetaan
ja matkaa turvataan.

Hei älä pelkää, ota kädestä kii
yhdessä matkataan
- maan ääriin yhä uudestaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot