Kipeää

Runoilija Morticia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tännehän on kaikki niinku heitelty /// Säälin saa ilmaiseksi, kateus pitää ansaita
 

Sanasi soivat mielessäni,
yhäkin

Miten toisen voi pettää
pahimmalla tavalla?

Sinun veriset huulesi,
synkkiä sanoja

tämä päättyy vain
kun toinen meistä
kuolee

kaksi mielenvikaista
yhdessä

toinen toistamme tuhoten,
pala palalta rikkoen

sormet minun kaulallani,
puren paloja kädestäsi

suussani sinun vertasi ja lihaasi

Selite: 
Tämä kertoo ihmisistä jotka tunnen, he tappavat toisensa rakkaudellaan.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot