Nimetön

Runoilija Morticia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tännehän on kaikki niinku heitelty /// Säälin saa ilmaiseksi, kateus pitää ansaita
 

Lapsena,
kesäisellä soratiellä
ensi kerran
tunsin,
miten sydämeni voikin
lyödä niin kiivaasti

Ollako vai eikö olla,
vuosia sitä samaa
Sinun kanssasi en jaksa
en enää,
koska minä en riitä sinulle

Joka ainoa aamu
jotain minusta
jäi niihin vuoteisiin

Kevään viime hetkinä
tiesin vihdoinkin,
vieressäni istui Hän

Hän, joka tulisi
rikkomaan sydämeni pirstaleiksi

Niitä paloja keräillen,
tunturien juurella,
jaksoin vielä uskoa
rakkauteen

Selite: 
Naiivi, mutta totuudenmukainen. Tätä pitää vielä parannella.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot