Tuhkaa

Runoilija Baarikoski

mies
Julkaistu:
4
Liittynyt: 29.6.2004
Viimeksi paikalla: 5.3.2024 12:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
4.7.1981

 

Kädet vaalenneina tuhkasta
palaneet ovat
unelmat ja unenkuvat
sortuneet ovat
triumfitornit
kuuden virstaa korkeat

Vain yksi on yhä
tienä jota seurata
köysi
maailman raadoista punottu

Selite: 
Ei siitä ihan niin hyvää tullut kuin toivoa olisi sopinut, mutta eipä suonut tuokaan aihe rauhaa muutoin kuin paperille kirjoitettuna. Pahoittelisin faneilleni, että olen lisäillyt näin vähän runoja - vaan kun minulla ei ole faneja.
Kategoria: 
 

Kommentit

Joo tämä oli muuten hyvä.. Koin että maailma tai luoja antoi päätöksen. Teki maailmanlopun ja punoi vielä kaiken kökön yhteen ja yritti uudelleen. Lopputulos jäänee arvoitukseksi.

Tästä tuli mieleen Isaac Asimovin Säätiö-scifi-kirjasarjan kokonaissanoma. Pitäiskin hommata se jostain, jos vain onnistuisi.

Luin tämän uudelleen ja uudelleen ja se punoi hämähäkinseitin kaltaisia verkkoja mieleeni, yhdisteli asioita ja muutti merkityksiä. Vallan viehkoja sanoja käytät, herätät tunteita, joita en osaa ja uskalla lähteä analysoimaan, menisi koko yö. Tarkoituksena oli nukkua, mutta taidan pohtia unelmia ja tulevaisuutta.

nyt sinulla on. vaikka tämä olisi voinut olla parempiKIN, on tämä melkein parasta runoutta mitä olen (täältä) lukenut. äläkä ota tätä pahalla.

Hieman piti lukea useaan kertaan mutta nyt on ainakin yksi fani. Ei kun uusia väsäämään.

Aika mielenkiintoinen sanoitus, tuo köysi pani ajattelemaan.

nyt sinulla on. vaikka tämä olisi voinut olla parempiKIN, on tämä melkein parasta runoutta mitä olen (täältä) lukenut. äläkä ota tätä pahalla.

Tää on vähän niikun sodasta. Raatteen tiellä. Raatojen tiellä voi miettiä aina uuden kropan kohdalla, minkä virheen tuokin teki, jotta jouti kuolla.voittoisan tittelin himo kaatanut monta ihmistä. Oppia voi omista ja muiden virheistä. Köysi kulkee vierellä elämässä,vaikkei sitä tarvitsekkaan. Aikas magee.
 

Käyttäjän kaikki runot