Rakkauden loppua?

Runoilija 12850bbb5a1e4522af4729693bfe419a

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.6.2004
Viimeksi paikalla: 12.3.2018 15:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

en jaksa enää yhtään
polttavaa suolapisaraa!!

hajoaisi sydän palasiksi
vain yhdellä kerralla!

tästä surusta ei minua
tule kukaan nostamaan,

ei tämä aito rakkaus
alkanut voimaantumaan,

enkä enää jaksa nähdä
itseäni kyyneleissäni,

sieltä täältä nykittyjä sydämen
palasia rinnuksissani.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot