Taistelu

Runoilija ElämänTaiteilija

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"And some wonder in the small hours of the night if they picked the right side."
 

Jokaisen on taisteltava
omat taistelunsa

ja

rukoiltava
että oikea puoli voittaa

Selite: 
Harmi vaan, että sitä ei aina tiedä kumpaa kannustaa.
Kategoria: 
 

Kommentit

mut jos vasen on se oikea...

Tämä on niin totta,olet aivan oikeassa.
Joskus vaan tuntuu vaikealta valita sitä oikeaa puolta..

 

Käyttäjän kaikki runot