Pinnallisuutta

Runoilija ElämänTaiteilija

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"And some wonder in the small hours of the night if they picked the right side."
 

Huudan lasisessa vankilassani
Hakkaan itselläni sen kylmiä seiniä
Rikon hampaani sen jäisiin kaltereihin

Isken nyrkkini verille
Itken sieluni ulos

Kiroan Jumalaa
jota en itsekään tunne

Kuuntelen.
Vastaan.
Neuvon.

Miksi vitussa kukaan ei ikinä
kysy kuinka mulla menee?

Selite: 
You're all you've got.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot