Rakkaus

Runoilija SkärBast

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.6.2004
Viimeksi paikalla: 5.10.2022 3:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
13.12.1980

Tässä mä olen. Tavallinen mies.
 

Luvalla tuhlaa,
se ei kasva korkoa.

Selite: 
Miksi säästämme rakkautta enemmän kuin itseämme?
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno miete oikeasti.. ja paikkansapitävä

Niin... Rakkaudessa pätee omat säännöt, säästämisestä viis... tuhlaamalla se kasvaakin korkea Enemmän.

Kivasti puhutteleva viisaus.

aika jännä ajatus.

hyvin totta ja ihmettelyn arvoinen asia!

TOTTA!!

 

Käyttäjän kaikki runot