Vaikea sammuttaa

Runoilija Ronjuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ujohko peikkomainen kuuro nainen ,kiva ja huumorintajuinen, eläin-ja lapsirakas ihminen=)
 

Tahtoisin sammuttaa sydämeni,
mutta miten?

Sydämeni pahtuu rakastuneen tavoin
ja sitä ei voi hiljentää.

Vai voiko?

Tuska niin kova,
tahtoisin sammuttaa sen
sydämen pahtuneen tunteen.

Tahtoisin tappaa sen,
että ei tarvitsisi
tuskaa kokea.

Ei tuskaa,
ei kipua
tarvitsisi kokea enää.

Hitto kun rakastunut olen,
miksi juuri häneen,
sitä mä enitein
pelkään
sen tuhoutuvan minkä
on jäljellä.

En halua satuttaa itseäni enää
enkä häntä
liian paljon
lyhyessä ajassa.

Tahtoisin tappaa
sydämeni
jotta
en
tuntisi
tuskaa
ja
pelkään
sen räjähtävän käsiin
jonain päivänä.

Selite: 
Liian rakastuneen olotunne
Kategoria: 
 

Kommentit

Mahtava runo, tuttu tunne!
Suosikkeihin ehdottomasti! :D

**************

Sinä vain,annoit kaiken,
olit taivaani,päällä sä maan,,
miksi vannoit,,,silloin lausein,
aina luonasi olla mä saan,,,
Enempää,en voinut antaa,
kuin,,rakkauteni vain~

herkkä on runosi,pidin-
Sydän tuntee tuskaa,kipua
on se rakastunut,tai ei,,,
aina kaipuu,läsnä on~

 

Käyttäjän kaikki runot