Yksinkertaista

Runoilija rakastettu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Muistelen.

Niitä ihania lapsuudemme leikkejä.
Ihania lapsellisia juttujamme.
Niitä ihania keskustelujamme.

Mietin että miksi elämä ei voi olla yhtä helppoa kuin silloin lapsena?
Miksei niin yksinkertaista?

Miksi elämän pitää mennä niin vaikeaksi kun kasvaa?

Miksei kaikkea voisi tehdä vain niin kuin teimme lapsena.

Silloin elämä oli niin yksinkertaista ja helppoa.

Selite: 
Näinpä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot