Nimetön

Runoilija rakastettu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mietin.

Näkeekö muutkin sen?
Kuinka kärsin.

Vaikka tiedän nyt että syy oli vain sinussa.

Silti vain tuntuu että olet vielä elämässäni,
vaikka olen kaukana sinusta.

Miten pystyt vaikuttamaan minuun niin kaukaa?

Et ymmärrä miten paljon joudun kärsimään takiasi.

Luuletko että se ei satuttanu minua?
Kyllä. Se satutti.
Ja nyt haluan sinusta eroon.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tää on hyvä runo. oikeestaan aika loistava :D

 

Käyttäjän kaikki runot