Oma väkerrys

Runoilija hheid

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 26.4.2009
Viimeksi paikalla: 12.5.2022 23:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Aina sama juttu, on jo niin tuttu. Viha jota en voi kadottaa, sitä rakkautta aloittaa. Se on mun juttu, en voi ketään pakoittaan, mutta se sun uus tuttus. Se vois mulle yhen illan juttu. Ehkä saatan olla hyvin onnellinen, mut ei sit voi taata kukaan muu. Se uus tuttu voiskin olla ehkä ihan hyvä juttu. Olla kahdestaan, mut beibe älä vihaa mua vaan. Se tulee ajallaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot