Vihdoinkin minun

Runoilija PoemGirl

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.6.2004
Viimeksi paikalla: 2.9.2016 11:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
5.4.1991

Vuodesta 2004 kirjotellu tänne kaiken näköstä omasta elämästäni. Itselleni tätä teen, mutta on hienoa, jos joku pitää teksteistäni. Mun tekstit loppuu mahdollisesti sitten, kun löydän todellisen rakkauden - suurinhan osa näistä käsittelee rakkautta. -Nevermind I'll find someone like you - Adele
 

Uskoin kerran
etten koskaan tule enää löytämään
suurinta rakkautta
ilon aihetta

Tänään uskon
ettei se vain mene niin

Elämä on vain arvaamatonta
uskon vahvistamista
itsensä kasvattamista

Rakkaus on lisä
jota ilman emme ole onnellisia

Onni on olla rakastunut
onni on olla rakastettu

Kun se oikea osuu kohdalle
tiedät sen onnen sisälläsi

Huomenna uskon
olen onnellisin nainen
joka tuntee itsensä vihdoinkin
rakastetuksi ja vahvaksi
omaksi itseksi

Löysin sen
mitä niin kaipasin
toisen palasen
olet minun

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunista ja ihanan rehelllistä tekstiä, tykkään :>

 

Käyttäjän kaikki runot