Erilainen samanlainen

Runoilija Sabriel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan omaksi ilokseni :)
 

Minä en erilaisuutta kaihda,

sillä jokainen meistä
on asiassa yhdessä
samanlainen kuin
joku toinen.

Nimittäin siinä,
että jokainen meistä
on erilainen kuin
joku toinen.

Selite: 
Meniköhän liian hankalaksi?
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämähän on totta ja hyvä niin :)

 

Käyttäjän kaikki runot