Minun juttuni

Runoilija Sabriel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan omaksi ilokseni :)
 

Mietin mikä minusta tulisi
isona.

Kunnes keksin,
että voisin
saada palkkaa jokaisesta
suudelmasta,
minkä sinulle antaisin.

Siinäpä vasta olisi
"minun juttuni".

Selite: 
Ammatinvalintakysymykset sekoittaa pääni suloisesti ja kamalasti..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot