Nimetön

Runoilija tarsani

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

And ever has it been known that love knows not its own depth
until the hour of separation.
- Kahlil Gibran -

21.o9.2oo7 <3
25.o9.2o1o <3




Kylläpä tuntuu vuosien jälkeen oudolta omia runojaan lukee. Parisataa on piilossa, ja parempi niin.
 

Minä olen löytänyt,
olen löytänyt suuren rakkauden.

Minä olen löytänyt niin suuren rakkauden,
etteivät kauneimmat laulutkaan,
etteivät rajuimmat runotkaan
kykene tuota rakkautta kuvaamaan.

Minä olen löytänyt suuren rakkauden,
niin suuren rakkauden, etten
siitä kehtaisi kirjoittaakaan.
Niin suuren rakkauden olen löytänyt,
etteivät runot riitä sitä kuvaamaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot