Nimetön

Runoilija tarsani

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

And ever has it been known that love knows not its own depth
until the hour of separation.
- Kahlil Gibran -

21.o9.2oo7 <3
25.o9.2o1o <3




Kylläpä tuntuu vuosien jälkeen oudolta omia runojaan lukee. Parisataa on piilossa, ja parempi niin.
 

Kesäsateen katkaistessa auringonsäteiden tien
sinä kosketat hellästi verhoamattomuuttani

Huokaat varoen rikkomasta hiljaisuutta
jossa vain kiihkomme äänet kulkee

Seinilläkin on korvat,
mutta niidenkin korvat on jo kankaidemme kahinaan tottuneet
ja satakielikin löytää jälleen uuden sävelen
kun pääset kaikkein kauneimpaan,
minun hartaaseen hekumaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

herkkää eli loistavaa

 

Käyttäjän kaikki runot