Piruksi syntynyt

Runoilija Saphira

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.6.2004
Viimeksi paikalla: 8.9.2016 13:32

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.4.1993

I'm just a simple girl.
 

Eihän kukaan huomaa tätä
riipaisevaa tuskaa
surua silmissäni
ahdistusta puheessani

Haluan vain olla
ettei kukaan välitä
eikä rakastaisi

Millaisena?
Minähän olen vain valhetta
Täynnä salaisuuksia, varjoja
Pahoja asioita

Virheinä tehneenä
eksyneenä elämässä

Pirun sarvet näen varjossani
pian olen kokonaan paha
Läpimätä
Sitten enää kukaan
ei rakasta

Ja se sopii minulle,
pääsen pois.

Selite: 
Shittyshit.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä runossa alakulo tuntuu todella vahvana! Sinällänsä hienosti sanailtu runo. Mutta elämässä eksyneenä runominälle toivon uusia reittejä :-)

Vahvaa tulkintaa ja hyvin tunnistettavaa tekstiä.
Tuo olotila kuuluukin purkaa ulos.
Rehellistä kerrontaa. Pidän.

Vahvaa tulkintaa ja hyvin tunnistettavaa tekstiä.
Tuo olotila kuuluukin purkaa ulos.
Rehellistä kerrontaa. Pidän.

Oikeat ystävät huomaavat.
 

Käyttäjän kaikki runot