Mitä vain

Runoilija Saphira

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.6.2004
Viimeksi paikalla: 8.9.2016 13:32

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.4.1993

I'm just a simple girl.
 

Mitä vain olin valmis eteesi tekemään
mitä vain olin valmis luoksesi hakemaan
mitä vain olin valmis sinulle sanomaan

Enää en pysty siihen
kai sen tajuat
Jätä minut rauhaan
kun en pysty enää rakastamaan

Selite: 
Mä oon niin pahoillani.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot