Mikset soita

Runoilija Saphira

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.6.2004
Viimeksi paikalla: 8.9.2016 13:32

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.4.1993

I'm just a simple girl.
 

Katson puhelintani
mikset soita?

Tiedän, että haluat
mutta et vain tee sitä
Vastaan kyllä

aina

Selite: 
Mikään ei oo ikuista..
Kategoria: 
 

Kommentit

Kuin soitto soi silti sanasi, kauniisti.

Kannattaa mennä eteenpäin.
 

Käyttäjän kaikki runot