Polku

Runoilija Kivijasakset

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.9.2012
Viimeksi paikalla: 24.12.2015 14:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieniä tarinoita elämästä ja sen vaikeudesta. Löysin kirjoittamisen lähes kymmenen vuoden tauon jälkeen näinä vaikeina hetkinä ja olen saanut jäsenneltyä elämääni jotain järkeä. Pitkä on tie, kivinen ja pölyinen.....
 

Mennyt saa minut tarinoita kertomaan.
Kuulijani vakamieliset kuuntelemaan.
Laulaisin elämäni lauluna jos vain osaisin,
mutta surumieliset sanani sävelet tappaisi.

Siksi kirjoitan, jotta syvyyteni ei kasvaisi
ja minut kokonaan nielaisisi.
Pimeään kehtoon olisi niin helppo antautua.

Haluan kuitenkin jotain muuta.
Pelkoni tahtoisin riisua ja maailmaa syleillä.
Olla onneni kanssa sinut ja jatkaa elämää.

Sillä polku on eteeni asetettu ja se kuljettava on.
Kaipaukselle ei siellä ole sijaa ja esteiden ylitse päästävä on.
Olenko itse elämäni suurin este.

Polku edessäni on.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Puhutteleva runo!

 

Käyttäjän kaikki runot