Nimetön

Runoilija Michael

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Cute like a block of wood. Nice like a leather boot.
Weird like a sunshine.
 

mä vaan pörrötän mun tukkaa
ja aikaa hukkaan ja mietin

"pitäiskö mun seurata mun omaa tuntoa?"
"pitäiskö mun pitää yllä mun kuntoa?"

mun elämä vaan pukkaa menemään niin että
mä vaan pörrötän mun tukkaa
ja aikaa hukkaan ja mietin

"Tuu vähän lähemmäks, koska mä tiedän et sun suurin halu on tulla ihailluks ja sä oot täällä vaan rikkoakses mun sydämen ja sä oot täällä vaan juoksemassa karkuun, karkuun omaa itseäs"

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

"mun elämä vaan pukkaa menemään niin että
mä vaan pörrötän mun tukkaa
ja aikaa hukkaan ja mietin"

Sai hymyilemään.

 

Käyttäjän kaikki runot