En tajuu..??

Runoilija Lonely_heart

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sanot että rakastat,
muttet kuitenkaan välitä.
Sanot että kaipaat mua,
kuitenkin ajattelet toista.
Sanot että haluat elää kanssani aina,
et kuitenkaan pidä mua lähelläs.
Mä en tajuu sua!

Selite: 
niimpä.^^ mä en vaa ymmärrä..
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin kirjoitettu, pidin ;)

 

Käyttäjän kaikki runot