Keväänlapsi

Runoilija Cherby

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 25.3.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lintujen sirkutus herättää
joku aukaisee verhot
ja aurinko tulvii säteineen

keväänlapsi
kuin aurinko taivaalla
riittääkö se kuvaamaan
iloisuutta

purojen solinaa kuunnellen
ummistaen silmät häikäisystä
istuen sammaleella,
sillä pehmeällä

keväänlapsi
vilkas kuin puron solina
häikäisten tuikkivilla
silmillä, kauniilla

tulppaani,
joka aukaisee nuppunsa
ensimmäistä kertaa aina,
kun kevät saa sen kiinni

keväänlapsi
herkkä kuin nuppu tulppaanin,
mutta silti niistä vahvin

keväänlapsi, äiti

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot