Kajaani - Tampere

Runoilija itseään etsivä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.6.2004
Viimeksi paikalla: 15.12.2020 17:52

Asuinpaikka: Sotkamo
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.6.1990


You just need to heal


Move on and don't look behind 




~ Poets of the fall - sleep ~
 

Katkoviivaa, pitkin ja lyhyin välein.
Valkoista ja keltaista viivaa, keskellä tietä ja tien sivussa.
Ne vilkkuvat valot ennen ylikulkusiltaa kuin nopeuttivat menoamme. Tai ainakin minä hymyilin. Huomasitko, yksi niistä sammui, kuoli pois.

             Hiljainen hetki.

Muutama päivä sitten huomasin näiden näppäinten olevan fiksummat, symmetrisemmät. Tai ehkä olen vain hidas oppimaan uutta.
Langallakin oleva valkoinen möhkäle osoittautui loppujen lopuksi pöllöksi.

Sait vihdoin mitä niin kauan halusit ja odotit. Valojen rämpyttelyä niin paljon ettet asiaa enää halua ajatellakkaan.

Matkan tarkoituksen tiedän, merkitys taasen on ihan toinen.
Nilkkani koki sen. Se tarvittaessa voi kertoa sen sinullekkin, mutta vain kuiskaten ja mielellään pimeässä.
Huomaa, että tie ei tunne tarinaani, ei tiedä tilannettani.

Ja asia on hyvä näin.

Selite: 
Tunteita ja ajatuksia matkatessa kajaanista tampereelle yöllä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot