ikkunaan piirretty sydän

Runoilija itseään etsivä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.6.2004
Viimeksi paikalla: 15.12.2020 17:52

Asuinpaikka: Sotkamo
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.6.1990


You just need to heal


Move on and don't look behind 




~ Poets of the fall - sleep ~
 

"äiti, en enää tunne kipua!"
Hän huusi nalle puh peittoansa rutistaen,
tyhjyyttä haroen.
Eihän löytänyt äidinsä kättä, ei saanut lohduttavaa lausetta.
"Minua pelottaa äiti!"
Ikkunaan piirretty sydän haalistui näkymättömiin,
niin sen piirtäjäkin.

"Katso, minähän hymyilen!" Hän sanoi ja osoitti
valokuvaa menneiltä ajoilta. Ne ajat ovat enää
vain paperilla, ruttuisina, melkein unohdettuina.

"Äiti, sinäkin olit onnellinen!" Hän huomauttaa peiton
alta kurkistaen, vaikka ei ketään näekään!
Kuitenkin hän tuntee onnen sydämessään, ja äitinsä
vieressään.
Nyt hän voi nukahtaa, nähdä unta prinsessoista.
Nyt hän on onnellinen.
"kiitos, äiti!"
Kuiskaus hukkuu pimeyteen..

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Luin monta kertaa runosi............surullisen kaunista luettavaa.........jos totista elämää on...muistoja vaan kukaan ei viedä voi***

Melkein itku tulee ku lukee tän.
Niin kaunis runo <3

 

Käyttäjän kaikki runot