Nimetön

Runoilija itseään etsivä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.6.2004
Viimeksi paikalla: 15.12.2020 17:52

Asuinpaikka: Sotkamo
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.6.1990


You just need to heal


Move on and don't look behind 




~ Poets of the fall - sleep ~
 
          Hei, anna anteeksi.

En osannutkaan sanoa, mitä toivoit minun sanovan.

En osannutkaan tehdä, mitä toivoit minun tekevän.

Sain siivet, joilla en osaa lentää
Odotukset, joita en pystynyt täyttämään

Vain muovikukat selviävät,
kaikki aito kuihtuu pois

     Ei monikaan kukka enää aito uskalla olla


Liian usein nykyisin heitän armotta sädekehän nurkkaan.
Ehkä tämän vuoksi siipeni eivät toimi,
ehkä tästä johtuen muovikukkanikin kuihtuvat.

Säästöbuumissa laimensin elämäni täysin väärällä laimennussuhteella. Väri on kyllä nätti, mutta maku puuttuu.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Laitan tämän suosikkeihin.
Hienoa tekstiä. Tätä voisi kehua usean sivun verran.

Kirjoitat hyvin.

 

Käyttäjän kaikki runot