Yhtä paljon kuin on tähtiä taivaalla

Runoilija Fairytale

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kun meret kiehuvat, vaeltaa tämä menninkäinen pitkin hohkaavia kallioita, ja miettii minne seuraavaksi uskaltaa astua..
 

Talvimaisemassa
Katselen aurinkoa taivaalla
Se loistaa kuin hymysi
Ja heijastuu minusta takaisin

Pakkaslumessa jalanjäljet
Minun omani sinun omissasi
Käperryn kainaloosi
Ja sinä suojelet minua

Mikään ei koskaan ole tuntunut yhtä hyvältä

"Kui pal?" Kysyin
Ja sinä vastasit.

Selite: 
Rikulle, koska hän on tehnyt elämästäni elämisen arvoisen.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista ja herkkää:)

Kerrassaan Ihana !

 

Käyttäjän kaikki runot