Minun maailmani

Runoilija Fairytale

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kun meret kiehuvat, vaeltaa tämä menninkäinen pitkin hohkaavia kallioita, ja miettii minne seuraavaksi uskaltaa astua..
 

Elämän kuvakudos
Täydelliseksi kudottu
Väriloistossaan sateenkaari

Kyynisen sydämen sulatit
Ikiroudankin sait kukkimaan
Palasista kasasit mosaiikin,
jonka kuviossa elää rakkaus

Salamoiden keskeltä löysit myrskyn silmän
Ja siihen sovitit onnellisuuden sinfonian
Musiikin, joka ei koskaan kuole

Rakastan Sinua

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea.

Hyvin herttisenkaunista.

 

Käyttäjän kaikki runot