Kevätsade

Runoilija Fairytale

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kun meret kiehuvat, vaeltaa tämä menninkäinen pitkin hohkaavia kallioita, ja miettii minne seuraavaksi uskaltaa astua..
 

Synkimmänkin pilven keskellä
Sinä olet kultareuna
Joka auttaa jaksamaan

Pisimmänkin päivän jälkeen
Hymysi viitoittaa tieni
Ja tekee elämästä elämisen arvoisen

Sadepäivä tuntuu auringolta
Kun otat viereesi ja pidät kiinni

Lämpöni lämmössäsi

Muuta en tarvitse

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

"Lämpöni lämmössäni" niin upeasti sanottu. Hieno runo, joka on herkkä ja hienolla, tyylikkäällä tavalla arkinen. Aina ei tarvitse isoja sanoja. Tehköön sen pienet sanat. Kiitos sinulle.

Kaunis, lämminhenkinen.

Suloinen rakkausruno.

Sydänlämmin tunne runossa Tuntuu.

Kaunista ja herkkää..

 

Käyttäjän kaikki runot