Mikä elämä?

Runoilija Lunatar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mikä tämä elämä täällä, missä, kenen kanssa ?
ja vain vähän aikaa sitten
rakensin mielessäni rautatiet, lentokentät
sinisestä kirjasta luen sinulle runoja
toisia kuin omani, kuitenkin kaikki sinusta.
ihmeellistä, kuin ei kukaan ennen.

Syyllisyys tunkee läpi ihosta yöllä
oliko se edes oma huutoni unessa
mietin että ansaitsenko tämän, ansaitsen
ja sinä katsoit aina, näkeekö kukaan
voi kulta, älä kuuntele niitä
ole siinä, noin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tämä. on. niin. kovin. nätti. ^^

 

Käyttäjän kaikki runot