Nimetön

Runoilija Lunatar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Haluaisin kävellä metsään,
niin syvälle, että,
sen vihreisiin silmiin hukkuisin,
mutta muruseni pitää minusta kiinni.

Unia näen sisiliskoista,
siitä miten ne pudottavat kuumalla häntänsä,
mökin puukuistilla.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä syntyi itseasiassa unesta koko runo :)

oikein paljon synttätionnea ja runosi oli ihana

Mielenkiintoinen... kuin uni.

Tykkään.

Salaperäinen hieno runo.

 

Käyttäjän kaikki runot