Yöllä olit minun

Runoilija Lunatar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Yöllä olit minun.

Myöhemmin kiersin monta kertaa itseni ympär,i

saadakseni unta ilman sinua.



Aamuisin elämäni viidentuhannen palan palapeli,
monta kertaa katson peilistä kuvaani
jotta tunnistaisin minut

kuuna kierrän ympäri
omaa planeettaani
ja pelkään että kerran uskot
jos sanon etten välitä
etten olisi heikko.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis runo, herkkää ja koskettavaa. tykkäsin:)

p.s. onnea!;D

Hienoa tekstiä. Kosketti ainakin tätä lukijaan syvälle.

Upeaa tekstiä!
Hyvää syntymäpäivää :)

 

Käyttäjän kaikki runot