En tahdo

Runoilija HeavenHelpMe

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 15.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Liikuttaako sinua tieto siitä
Että odotan sinua
Hiljaa oven edessä
Aamu-usvan peittäessä minua

Piilotan kyyneleiden peittämät kasvoni
Hiivin, jotta pääsisin pois
Ehtisin kuivata kasvoni
Ennen kuin saavutat minut

Juokse minut kiinni
Älä päästä irti
Vaikka kiellän kaiken
Ja huudan sinulle: ”kiltti”
Juokse minut kiinni
Älä jätä yksin
Vaikka riuhdon lujasti
Ja kiroan suloiset kasvosi

Kiinnostaako sinua tieto siitä
Että piilotan minua
Suljen silmäni sinulta
Eksyn syksyn aamuun

Hukutan suruni hiuksiisi
Vaikka sanon: ”ei kiinnosta”
Haluan sinulta tiedon, että
Välität enemmän kuin muut

Juokse minut kiinni
Älä päästä irti
Vaikka kiellän kaiken
Ja huudan sinulle: ”kiltti”
Juokse minut kiinni
Älä jätä yksin
Vaikka riuhdon lujasti
Ja kiroan suloiset kasvosi

Hiljennä huutoni suudelmin
Sulje suuni suukoilla
Laula minulle onnesta
Ja meidän kahden rauhasta

Juokse minut kiinni
Älä päästä irti
Vaikka kiellän kaiken
Ja huudan sinulle: ”kiltti”
Juokse minut kiinni
Älä jätä yksin
Vaikka riuhdon lujasti
Ja kiroan suloiset kasvosi

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot