Välitä minusta edes vähän

Runoilija HeavenHelpMe

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 15.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Millään ei ole enää mitään väliä
Tuntuu tyhjältä
Huohotan kipeän sydämeni raataessa
Se koettaa pumpata vaikka siihen sattuu
Kipu ei ole harhaa
Se on yhtä totta kuin meidän välillämme levittyvä kaupunki
Kaupunki joka sulkee meidät sykkeeseensä
Emmekä enää löydä toisiamme
Vai koetatko edes etsiä minua?
Unohditko jo minun vuodattamani kyyneleet?
Ne pisarat, jotka annoin sinulle
Sinun takiasi
Voi kaikkia ylempiä voimia
Eikö tähän tule loppua?
Mikset voi luottaa minuun enempään
Niin paljon, että koettaisit löytää minut
Koska minä todella välitän sinusta
Usko kerrankin edes johonkin
Usko minuun
Usko meihin
En kaipaa muuta kuin pientä hetkeä
Jolloin sydämeni kirkuna hiljenisi
Hetkeä jolloin katsoisit itseäsi
Niin kuin minä katson sinua
Ja oppisit arvostamaan minua
Ennen kuin minä luovutan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot