Onnellisen onnellinen

Runoilija HeavenHelpMe

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 15.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ihossa ei ole likaa
Kivestä on pesty arvet pois
Viileä rauhaisa humina
Olen onnellisen onnellinen

Kun katsoin sinuun tänään
Et ehtinyt kaikkea piilottaa
Minä näin haamun tunteesta
Siksi olen onnellisen onnellinen

Sanoit aivan vahingossa
Et tajunnut mitä suustasi kuului
Tunnustit jotain tahtomatta
Ja olen siitä onnellisen onnellinen

Heti pian jo koetit eksyttää
Et sittenkään halunnut näyttää
Jostain syystä se ei vaivaa lainkaan
Vierelläsi - onnellisen onnellinen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Otsikon toistaminen toimii hyvin tässä, niin ja suloinen !

 

Käyttäjän kaikki runot