Virta

Runoilija taivaltaja

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 28.8.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Virta vie sinua eteenpäin,
uppoat pinnan alle
Kurota, ota kiinni!
Sain kätesi, tunnen kylmyyden
Katsot silmiin, sielusi on sumea
Sielustasi tunnistan sen
pelon, kaihon ja ahdistuksen

Yrität pitää kiinni, et suostu päästämään
Luisut, ote lipeää
Virta on liian voimakas.
Näen sinut, mutten tunnista
Livut kauemmas, anna minun auttaa!
Pidä kiinni kovempaa, älä mene!
Huudan.
Virran mahti on liikaa
Liikaa yhdelle, joka lankoja yrittää käsissään pitää.
Liikaa meille kaikille, jotka virtaa vastaan taistelevat

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot